Law Abiding Citizen

Det här är nog den film som är mest annorlunda av alla filmer jag sett på väldigt länge. Med det menar jag varken något bra eller dåligt, men det var kul att se en film som inte är som alla andra.

Filmen har två ganska stora skådespelare i huvudrollerna, Jamie Foxx och Gerard Butler. Butler spelar en familjefar som i en tragisk händelse vid ett inbrott i sin villa får sin fru och dotters liv berövade. Han får se den skyldige gärningsmannen få ett lindrigt straff och han blir besviken på rättssystemet. Allt detta går väldigt fort och händer i inledningen av filmen. Jag vill inte avslöja vad som händer sedan men jag kan säga att filmen får en ganska oförutsebar vändning. Den är spännande och underhållande med godkänt skådespeleri men är inte direkt något mästerverk.

Betyg: 68 av 100.



Kommentarer
Postat av: Erik

Vem är du? Berätta lite om dig själv!

2009-12-08 @ 23:26:13
Postat av: Nick

Vem är DU? Vilken Erik? :-P



Jag föredrar att fokusera mer på film och inte så mycket på mig själv i bloggen. Förhoppningsvis lär man känna mig genom hur jag skriver om man fortsätter att läsa.

2009-12-09 @ 23:40:50
Postat av: Erik

Jag heter Erik och bor i Sundsvall. Jag jobbar som systemtekniker snubblade in på den här sidan av en slump.. kanonbra fortsätt så, blir skönare att välja film såhär

2009-12-10 @ 12:10:12
Postat av: Nick

Vad roligt. Jag är glad att jag kan hjälpa någon på nåt sätt och om folk tycker att bloggen är intressant.



Jag känner flera stycken som heter Erik och trodde därför att du var en av dom, undrade då vilken Erik. Trodde såklart att det var någon jag känner som kommenterat, visste inte att det var någon som bara råkat hitta hit. Hursomhelst är det jättekul att du hittat hit. Om du vill veta något om mig så kan jag säga bara lite snabbt att jag heter Nick, är 24 år gammal, bor i Stockholm, läser sista terminen på juristlinjen vid stockholms universitet och är intresserad av film, musik m.m. Jag har även en annan blogg som jag haft lite längre som heter monteramiga.blogg.se men den har inte uppdaterats speciellf ofta och är nog inte så intressant att läsa överhuvudtaget heller. Det var lite därför jag startade den här bloggen som är lite mer specialiserad på något - nämligen film - där det faktiskt finns något jag kan skriva och jag tänker försöka uppdatera den så ofta som möjligt.



Mvh



Nick

2009-12-10 @ 13:47:11
URL: http://nickomfilm.blogg.se/
Postat av: Nick

Råkade skriva fel. Min andra blogg heter monteramita.blogg.se. Jag länkar till den nedan, du får gärna kolla in den också om du vill veta lite mer om mig - personen bakom filmbloggen. =)

2009-12-10 @ 13:48:53
URL: http://monteramita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0