Nicks topp-100. Plats 89 - A Perfect Murder

A perfect Murder har en rollbesättning bestående av bl.a. Michael Douglas, Gwyneth Paltrow och Viggo Mortensen. Alla passar perfekt för sina roller i den här spännande, mystiska, psykologiska thrillern. Michael Douglas spelar en mäktig affärsman och tillika miljonär. Han har allt man kan önska sig, utom möjligtvis den kärlek han vill ha från sin hustru. Hon startar en affär med en konstnär, och när Steven får reda på att hon är otrogen börjar han planera det perfekta mordet.

Den här filmen tycker jag är väldigt underskattad. Den har en intressant handling, präglas av bra skådespeleri och har kanske en djupare mening än man kan tro. Även om den är väldigt underhållande så är det inte allt den är. Den handlar om kärlek, om att ha allt men ändå sakna någonting och att vilja ha det man inte kan få.

Betyg: 78 av 100.



Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag älskar Gwyneth i den här filmen, är det här Viggos genombrott? Michael kan man aldrig få nog av..



Kram

2009-12-15 @ 14:21:49
Postat av: Nick

Jag tycker alla tre är riktigt bra i den här filmen faktiskt. Viggo var med i Sean Penn's The Indian Runner 1991, Brian de Palma's Carlito's Way 1993, Jane Campion's The Portrait of a Lady 1996 och Ridley Scott's G.I. Jane 1997, men det är definitivt bland hans bättre roller. Självklart är han bra i sagan om ringen också. =)

2009-12-15 @ 17:59:46
URL: http://nickomfilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0