A Single Man

Colin Firth spelar huvudrollen i A Single Man. George (Firth) är en engelskalärare som försöker komma över sin partners plötsliga död. Han och Jim var tillsammans i 16 år innan Jim råkade ut för en tragisk olycka. George försöker lära sig att leva utan honom men finner det vara mycket svårt.

Tom Ford har regisserat och även skrivit manus (tillsammans med David Scearce) till A Single Man som är baserad på boken av Christopher Isherwood. Filmen är välspelad och välregisserad. Colin Firth blev Oscarsnominerad för bästa manliga huvudroll. I övriga roller ses bl.a. Julianne Moore och Nicholas Hoult. Filmens foto är även väldigt snyggt.


Betyg: 7 av 10.




Kommentarer
Postat av: T

Nu har man hittat tillbaka till bloggen igen.. Vad har du för planer när du publicerat din top-100 lista? Tycker du borde öka lite.. Är sugen på vilka som ligger top 30 =)

2010-03-18 @ 20:13:32
Postat av: Nick

Jag ska försöka komma igång med topp-100 listan snart. Sen kommer det nog ta ett litet tag innan den är helt färdig. Efter det vet jag inte vad som händer, det får framtiden utvisa. Något kul ska man väl kunna komma på.

2010-03-18 @ 23:16:59
URL: http://nickomfilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0